Haemme tiimiimme vahvistusta: projektikoordinaattori
-

Julkaistu

Haemme tiimiimme vahvistusta: projektikoordinaattori

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on mukana Tulevaisuuden sotekeskus -hankkeessa toteuttamassa sen Saatavuus - työpakettia Pohjois-Savossa. Kaipaisimme avuksemme projektikoordinaattoria kartoittamaan ja pilotoimaan kasvatus- ja perheneuvonnan matalan kynnyksen ja ennaltaehkäiseviä palveluja perhekeskukseen vuodeksi 2021 ja myös vuodeksi 2022, jos rahoitus järjestyy.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa ja perehtyneisyyttä perheiden kanssa tehtävään työhön (erityisesti sosiaalihuoltolain mukaiseen kasvatus- ja perheneuvontaan perheneuvolassa) sekä kokemusta järjestöyhteistyöstä ja verkostossa toimimisesta.

Projektityöntekijän ensisijaisena tehtävänä on kartoittaa ja kuvata koko maakunnan olemassa oleva kasvatus- ja perheneuvonta yhteistyössä verkoston kanssa ja osallistua sekä koordinoida matalankynnyksen ja ennaltaehkäisevien palvelujen pilotointeja.

Hankkeessa tehdään maakunnallista yhteistyötä muiden Tulevaisuuden sotekeskus- hankkeen työpakettien (Ennaltaehkäisy, Monitoimijaisuus, Laatu) kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka 3000 € /kk.

Työpaikka sijaitsee Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perhekeskuksessa Iisalmessa, työ edellyttää matkustamista maakunnan ja mahdollisesti koko Suomen alueella sekä omaa autoa, mutta paljon myös tehdään etäyhteyksillä. Tietokoneen ja puhelimen saat kuntayhtymästä.

Hakuaika 14.1.-7.2.2021 Kuntarekry. Haastattelut järjestetään viikoilla 6-7 ja työ aloitetaan mahdollisuuksien mukaan maaliskuun alusta.

Lisätietoja: Perhekeskuspäällikkö Hannele Vesterlin ark. klo 8 – 15 puh. 040 712 6953, hannele.vesterlin@ylasavonsote.fi


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!