Parisuhteen puheeksiotto ja tuki –verkkokoulutus
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Verkkotallennekoulutus

Tapahtuman kohderyhmä: Perhekeskusverkoston työntekijät


Lisätiedustelut

Henna Julkunen, perheneuvoja, henna.julkunen@evl.fi

Pauliina Rissanen, hankesuunnittelija, pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi

Ulla Särkkä, hankesuunnittelija, ulla.sarkka@siilinjarvi.fi

-

Parisuhteen puheeksiotto ja tuki –verkkokoulutus

1.5.2021-31.5.2022

Parisuhteen tukeminen on perhekeskuksen keskeinen tehtävä ja sen puheeksi ottaminen tärkeä osa perhekeskusverkoston toimijoiden osaamista. Koulutus on kehitetty yhteistyössä POSOTE20 –hankkeen  ja Perheasiain neuvottelukeskuksen kanssa vastaamaan juuri meidän maakuntamme tarpeita ja toiveita parisuhteen hyvinvoinnin tukemiseksi.

Koulutus on perhekeskusverkoston työntekijöille. Lähiesimies tilaa linkin koulutukseen Posoten hankesuunnittelijoilta sähköpostitse: ulla.sarkka@siilinjarvi.fi ja pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi

Tilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan, mihin työpisteeseen sekä minkä ammattiryhmän tai ammattiryhmien käyttöön linkki tilataan ja kuinka monta työntekijää koulutukseen on suunniteltu osallistuvan.

Koulutuksen tarjoaa POSOTE20 -hanke Siilinjärven ennaltaehkäisy-työpaketti.

Lähettämiinne kysymyksiin ja parisuhteen janan käyttökokemuksiin palataan avoimissa Teams -tilaisuuksissa, joihin pääset liittymään seuraavien linkkien kautta: 

  • Syksy 2021 torstai 23.9 klo 13.30 – 15.30, liity tästä. Tämän 23.9.2021 Parisuhteen puheeksiotto ja tuki -koulutuksen kehittämisen Teamsin materiaali saatavilla POSOTE20-verkkosivuilla osiossa "Tietoa hankkeesta"->"Tapahtumien materiaalit".
  • Kevät 2022 torstai 7.4. klo 13.30 - 15.30, liity tästä.

Kutsu kaveri mukaan!