Monialaiset vanhempainillat
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

-

Monialaiset vanhempainillat

Hienoa, että Monialaiset vanhempainillat -materiaali kiinnostaa teitä! Viime vuosina uudistetuissa sosiaali- ja terveysalan sekä sivistystoimen säädöksissä ja kehittämishankkeissa on painotettu lapsi- ja perhelähtöisyyttä, vanhemmuuden ja parisuhteen tukemista ja perheen voimavarojen vahvistamista. Vanhemmuuden ja parisuhteen tukemista varmistetaan päiväkoti ja kouluikäisille vanhemmille tarjoamalla esimerkiksi monialaisia vanhempainiltoja.

Voit hyödyntää linkkien takaa löytyviä videoita vanhempainiltojen alustuksina ja keskustelujen pohjana. Lyhyen videon voi myös lähettää esim. Wilman kautta vaikka sellaisen luokan vanhemmille, joiden kohdalla kyseistä ilmiötä tai haastetta esiintyy.

Diasarja toimii näin: Avaa ohjelma Google Slides avulla. Mene kohtaan diaesitys ja valitse sieltä aloita diasarja. Pääsivulla pääset liikkumaan hiirellä haluamaasi kohtaan. Klikkaamalla hiirtä haluamasi ympyrän kohdalla pääset tutustumaan sen sisältöön Diasarjan esitystilaan pääset palautumaan ESC- näppäimellä.

Tämä koulutus on vain Pohjois-Savon perhekeskusverkoston työntekijöille, ulkopuolelle levittäminen ei ole luvallista!

 

 


Lisätietoja,

 

Ulla Särkkä

+358 44 740 2354

ulla.sarkka@siilinjarvi.fi

 

Pauliina Rissanen

+358 44 740 2356

pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi


Kutsu kaveri mukaan!