Lähisuhdeväkivallan puheeksioton ja ohjaamisen verkkoperehdytys
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Verkkoperehdytys

Tapahtuman kohderyhmä: Pohjois-Savon kuntien/kaupunkien Perhekeskusverkoston työntekijöille (sivi-so-te-järjestöt-srk), joissa ollaan sitouduttu kyseisen perhekeskusmenetelmän käyttöön ottoon.


Lisätiedustelut

Ulla Särkkä, hankesuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskus, ulla.sarkka@siilinjarvi.fi

Pauliina Rissanen, hankesuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskus, pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi

-

Lähisuhdeväkivallan puheeksioton ja ohjaamisen verkkoperehdytys

Pohjois-Savon tulevaisuuden sotekeskus (POSOTE20) -hankkeen, ennaltaehkäisyn osion tarjoama Lähisuhdeväkivallan puheeksiotto ja ohjaaminen verkkoperehdytys on nyt tilattavissa!

Lähisuhdeväkivallan ehkäisy on perhekeskuksen keskeinen tehtävä Pohjois-Savossa, ja sen puheeksi ottaminen on tärkeä osa perhekeskusverkoston toimijoiden osaamista. Kuopion ensikotiyhdistyksen Pelotta -väkivaltatyön avopalvelu on tuottanut ”Ehkäise lähisuhdeväkivaltaa -puheeksiottamisen ja ohjaamisen polku”- materiaalin (https://ensijaturvakotienliitto.fi/kuopionensikoti/kehittamistyo/vakivallan-puheeksiottamisen-malli/). Tämän materiaalin käyttöönoton tueksi he ovat tehneet verkkoperehdytyksen. Tavoitteena on vastata juuri meidän alueemme tarpeita ja toiveita lähisuhdeväkivallan ehkäisemisen tukemiseksi.

 

Lähiesimies tilaa linkin verkkoperehdytykseen POSOTE20:n hankesuunnittelijoilta sähköpostitse: ulla.sarkka@siilinjarvi.fi ja/tai pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi. Verkkoperehdytys on tilattavissa 8/21- 12/22. Tilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan, mihin työpisteeseen sekä minkä ammattiryhmän tai ammattiryhmien käyttöön linkki tilataan ja kuinka monta työntekijää verkkoperehdytykseen on suunniteltu osallistuvan. 

 

POSOTE20 –hankkeen menetelmäkoulutukset on niille Pohjois-Savon kuntien/kaupunkien Perhekeskusverkoston työntekijöille (sivi-so-te-järjestöt-srk), joissa ollaan sitouduttu kyseisen perhekeskusmenetelmän käyttöön ottoon.

 

Jos tallenteesta herää kysymyksiä/kommentoitavaa, laitathan niistä Saaralle sähköpostia saara.rontynen@kuopionensikoti.fi. Lähettämiinne kysymyksiin ja lähisuhdeväkivallan ehkäisevän työn kehittämisen asioihin palaamme kehittämisen Teams tilaisuudessa to 9.12.2021 klo 13.30-15.00  Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 


Kutsu kaveri mukaan!