Lähisuhdeväkivallan puheeksioton ja ohjaamisen verkkoperehdytys
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Verkkoperehdytys

Tapahtuman kohderyhmä: Pohjois-Savon kuntien/kaupunkien Perhekeskusverkoston työntekijöille (sivi-so-te-järjestöt-srk), joissa ollaan sitouduttu kyseisen perhekeskusmenetelmän käyttöön ottoon.


Lisätiedustelut

Ulla Särkkä, hankesuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskus, ulla.sarkka@siilinjarvi.fi

Pauliina Rissanen, hankesuunnittelija, Tulevaisuuden sote-keskus, pauliina.rissanen@siilinjarvi.fi

-

Lähisuhdeväkivallan puheeksioton ja ohjaamisen verkkoperehdytys

Pohjois-Savon tulevaisuuden sotekeskus (POSOTE20) -hankkeen, ennaltaehkäisyn osion tarjoama Lähisuhdeväkivallan puheeksiotto ja ohjaaminen verkkoperehdytys on nyt tilattavissa!

Lähisuhdeväkivallan ehkäisy on perhekeskuksen keskeinen tehtävä Pohjois-Savossa, ja sen puheeksi ottaminen on tärkeä osa perhekeskusverkoston toimijoiden osaamista. Kuopion ensikotiyhdistyksen Pelotta -väkivaltatyön avopalvelu on tuottanut ”Ehkäise lähisuhdeväkivaltaa -puheeksiottamisen ja ohjaamisen polku”- materiaalin (https://ensijaturvakotienliitto.fi/kuopionensikoti/kehittamistyo/vakivallan-puheeksiottamisen-malli/). Tämän materiaalin käyttöönoton tueksi he ovat tehneet verkkoperehdytyksen. Tavoitteena on vastata juuri meidän alueemme tarpeita ja toiveita lähisuhdeväkivallan ehkäisemisen tukemiseksi.

 

Tilaa perehdytysmateriaali alla olevalla lomakkeella.

 

 

POSOTE20 –hankkeen menetelmäkoulutukset on niille Pohjois-Savon kuntien/kaupunkien Perhekeskusverkoston työntekijöille (sivi-so-te-järjestöt-srk), joissa ollaan sitouduttu kyseisen perhekeskusmenetelmän käyttöön ottoon.

 

Jos tallenteesta herää kysymyksiä/kommentoitavaa, laitathan niistä Saaralle sähköpostia saara.rontynen@kuopionensikoti.fi. Lähettämiinne kysymyksiin ja lähisuhdeväkivallan ehkäisevän työn kehittämisen asioihin palaamme kehittämisen Teams tilaisuudessa to 9.12.2021 klo 13.30-15.00  Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

 


Kutsu kaveri mukaan!