Kumppanuusilta - Arjen ilo ja tuki (RRP)
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Siilinjärven nuorisotalo Semppis
Julkulantie 2, 71800 Siilinjärvi

Tapahtuman kohderyhmä: Järjestöt, seurakunnat, yrittäjät sekä muut toimijat, joiden sydäntä lähellä on asukkaiden hyvinvointi- ja terveys

Katso kartalla


Lisätiedustelut

Tiina Pylkkönen
044 461 0289
tiina.pylkkonen@pshyvinvointialue.fi

-

Kumppanuusilta - Arjen ilo ja tuki (RRP)

Tervetuloa mukaan kumppanuusiltaamme keskustelemaan siitä, miten yhdessä parantaisimme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnan löytymistä sekä toimintaan ohjautumista ja kiinnittymistä hyvinvointialueellamme.

Hyvä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteisö ja paikallinen toimija!

Tervetuloa kumppanuusiltaan! Kutsumme mukaan järjestöjä, seurakuntia, yrittäjiä sekä muita toimijoita, joiden sydäntä lähellä on asukkaiden hyvinvointi- ja terveys. Olet tervetullut mukaan myös kuntasi tai hyvinvointialueen päättäjänä. Lähdetään luomaan yhteistä kuvaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä asukkaidemme hyväksi.

Aika ja paikka Maanantaina 22.5.2023 klo 17–19 Siilinjärven nuorisotalo Semppis, Julkulantie 2

Kumppanuusillassa käymme keskustelun siitä, miten yhdessä parantaisimme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnan löytymistä sekä toimintaan ohjautumista ja kiinnittymistä. Millaisia haasteita ohjautumisessa on heillä, jotka eniten tarvitsisivat arkeensa iloa?

OHJELMA

  • klo 17 Tervetuloa ja esittäytyminen
  • klo 17:15 Hyvinvoinnin ja terveyden kysymykset Siilinjärvellä
  • klo 17:30 Teematyöpajat ja työpajanostot
  • klo 18:40 Nyt on päästy alkuun – Miten jatkamme kumppanuutta?

Ilmoittautuminen 19.5.2023 mennessä on toivottavaa kahvituksen järjestämiseksi.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kumppanuusillan järjestää Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon hanke osana Arjen ilo ja tuki -projektia. Tavoitteena on hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vahvistaminen parantamalla toiminnan löydettävyyttä sekä toimintaan ohjautumista. Projektissa edistetään kunnan ja muiden hyvinvointia tuottavien toimijoiden palveluiden sekä sosiaali-, terveys-, ja pelastustoimen yhteistyötä.


Kutsu kaveri mukaan!