Kielellinen saavutettavuus sosiaali- ja terveysalalla -seminaari
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

-

Kielellinen saavutettavuus sosiaali- ja terveysalalla -seminaari

Olet lämpimästi tervetullut Ydinasia-hankkeen seminaariin torstaina 13.10.2022 klo 13-16!

Seminaaripaikkana on Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydän Kuopiossa, osoitteessa Microkatu 1. Paikan päälle mahtuu joukko seminaarivieraita, ja tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Lähetämme osallistujille tarkemmat saapumisohjeet sekä verkkolinkit lähempänä ajankohtaa.  

Seminaari tulkataan suomalaiselle viittomakielelle ja seminaarissa on kirjoitustulkkaus. 

Keskustelemme seminaarissa kielellisen saavutettavuuden toteutumisesta ja sen edistämisestä sosiaali- ja terveysalalla. Kokoonnumme yhdessä mielenkiintoisten puheenvuorojen äärelle, ja pääsemme seuraamaan paneelikeskustelua. Esittelemme seminaarissa hankkeen aikana tuotettua materiaalia ja kuulemme testiryhmän terveisiä. Kohdennamme seminaarin erityisesti Pohjois-Savon alueen sote-alan toimijoille ja ammattilaisille. Lue lisää seminaarista: https://ydinasia.humak.fi/seminaari/ 

Ennen seminaarin alkua voit piipahtaa Pime Cafessa, jossa voit kokea mieleenpainuvasti, millaista on elää sokean arkea. Pimé Café on pimennetty kahvila. Keski-Suomen ja Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:n näkövammaiset jäsenet tarjoilevat ja avustavat kahvilat asiakkaita. Cafe on auki ainakin klo 11-13. 

Hankkeen rahoittaja: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Euroopan Unioni, Euroopan sosiaalirahastot. Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma.


Mitä sanoit? -koulutukset järjestää Ydinasia-hanke, joka on Humanistisen ammattikorkeakoulun, Savonia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan yhteishanke. Ydinasia-hanketta rahoittavat Euroopan Unioni/Euroopan sosiaalirahastot sekä Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

VINKKI! Ydinasia-hanke järjestää myös räätälöityjä lähiopetuksia alla olevista koulutuksien aiheista eri toimipisteissä.

Lisätiedot: tanja.gavrilov@humak.fi


Kutsu kaveri mukaan!