Kielellinen saavutettavuus sosiaali- ja terveysalalla -seminaari
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

-

Kielellinen saavutettavuus sosiaali- ja terveysalalla -seminaari

Olet lämpimästi tervetullut Ydinasia-hankkeen seminaariin torstaina 13.10.2022 klo 13-16!

Seminaaripaikkana on Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydän Kuopiossa, osoitteessa Microkatu 1. Paikan päälle mahtuu joukko seminaarivieraita, ja tilaisuutta voi seurata myös verkossa. Lähetämme osallistujille tarkemmat saapumisohjeet sekä verkkolinkit lähempänä ajankohtaa.  

Olet lämpimästi tervetullut Ydinasia-hankkeen seminaariin torstaina 13.10.2022 klo 13-16!

Voit seurata seminaaria Youtubesta:

Seminaari tulkataan suomalaiselle viittomakielelle ja seminaarissa on kirjoitustulkkaus. 

Keskustelemme seminaarissa kielellisen saavutettavuuden toteutumisesta ja sen edistämisestä sosiaali- ja terveysalalla. Kokoonnumme yhdessä mielenkiintoisten puheenvuorojen äärelle, ja pääsemme seuraamaan paneelikeskustelua. Esittelemme seminaarissa hankkeen aikana tuotettua materiaalia ja kuulemme testiryhmän terveisiä. Kohdennamme seminaarin erityisesti Pohjois-Savon alueen sote-alan toimijoille ja ammattilaisille. 

Hankkeen rahoittaja: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Euroopan Unioni, Euroopan sosiaalirahastot. Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma.

Lisätiedot: tanja.gavrilov@humak.fi


Mitä sanoit? -koulutukset järjestää Ydinasia-hanke, joka on Humanistisen ammattikorkeakoulun, Savonia-ammattikorkeakoulun, Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan yhteishanke. Ydinasia-hanketta rahoittavat Euroopan Unioni/Euroopan sosiaalirahastot sekä Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

VINKKI! Ydinasia-hanke järjestää myös räätälöityjä lähiopetuksia alla olevista koulutuksien aiheista eri toimipisteissä.

Lisätiedot: tanja.gavrilov@humak.fi


Kutsu kaveri mukaan!