IPC-koulutus
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Teams-etäkoulutus

Tapahtuman kohderyhmä: Koulu-, oppilas- ja opiskelijahuollossa toimivat terveys- ja sosiaalialan työntekijät (terveydenhoitajat, kuraattorit, koulupsykologit, psyykkarit tai vastaavat) Nilakan (Tervo, Vesanto, Pielavesi, Keitele), Kaavin, Rautavaaran ja Leppävirran alueella, lisäksi täydentävästi paikkatilanteen mukaan paikkoja jaetaan muihin jo aiemmin koulutettuihin kuntiin tarpeen mukaan


Lisätiedustelut

Saara Udd, projektikoordinaattori, saara.udd@kuh.fi, KYS mielenterveyden osaamiskeskus (NMOK)

Suvi Vasiljev, projektikoordinaattori, suvi.vasiljev@kuh.fi, KYS mielenterveyden osaamiskeskus (NMOK)

Tarja Koskinen, projektipäällikkö, tarja.koskinen@kuh.fi, KYS mielenterveyden osaamiskeskus (NMOK)

-

IPC-koulutus

Kaksipäiväinen koulutus 12.-13.10.2021

IPC (interpersonal counselling, suom. interpersoonallinen ohjaus ja neuvonta) on mielialaoireiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon käytettävä kuuden kerran ohjaus- ja neuvontamenetelmä. Hankekauden aikana koulutuksen kohderyhmänä ovat 13-18-vuotiaiden kanssa kouluilla työskentelevät henkilöt. IPC-menetelmän avulla nuorten mielialaoireisiin pystytään vaikuttamaan varhain ja ennaltaehkäisten masennusoireiden pahenemista ja nuoruusiän kehityksen jumiutumista.

Kaksipäiväisen koulutuksen lisäksi koulutusprosessin kuuluu vuoden ajan tapahtuva menetelmäohjaus IPC-menetelmän käyttöönoton tueksi.

Lisätietoja: Kouluttajataholta KYS mielenterveyden osaamiskeskus (NMOK) projektikoordinaattorit Saara Udd saara.udd@kuh.fi, Suvi Vasiljev suvi.vasiljev@kuh.fi, projektipäällikkö Tarja Koskinen tarja.koskinen@kuh.fi

Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumiset NMOK-projektikoordinaattoreiden kautta sähköpostilla, NMOK kerää alueittain osallistujat.


Kutsu kaveri mukaan!