Ikäihmisten perhehoidon ennakkovalmennus
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

-

Ikäihmisten perhehoidon ennakkovalmennus

Ikäihmisten perhehoito mahdollistaa inhimillisen, kotoisan, yhteissöllisen ja turvallisen elämän kotiympäristössä. Ikäihmisen perhehoito on ympäri- tai osavuorokautista hoivaa ja huolenpitoa perhehoitajan tai ikäihmisen omassa kodissa. Perhehoitovalmennus antaa valmiudet toimia pitkäaikaisena, lyhytaikaisena tai kiertävänä perhehoitajana.

 

Paikkakunta

Kuopio

Ajankohta

20.3.-31.5.2023

 

Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat toimia ikäihmisten kanssa omassa, ikäihmisen tai toisen perhehoitajan kodissa. Perhehoitajuus tarjoaa mahdollisuuden työllistymiseen omalla kotipaikkakunnalla ja mahdollistaa oman toimeentulon laajentamisen esim. kausiluonteisen yritystoiminnan rinnalla.

Valmennuksen aikana suoritat Perhehoitoliiton mukaisen ikäihmisten ennakkovalmennuksen. Perhehoitajalta edellytetään ennakkovalmennuksen käymistä ja soveltuvuutta tehtävään. Ennakkovalmennuksen tarkoitus on antaa tietoa ja mahdollisuus perehtyä ikäihmisten perhehoitajan tehtävään.

Monimuoto-opiskelu sisältää seitsemän lähitapaamista, itsenäistä työskentelyä verkossa, valmennukseen liittyviä itsenäisiä tehtäviä ja tutustumisen perhehoitoon valmennuksen aikana. Valmennuksen lopuksi toteutetaan yhteinen loppuarviointiprosessi jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti. 

Mikäli kiinnostuit perhehoitajuudesta ja siihen liittyvästä ennakkovalmennuksesta, ota yhteyttä Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisten perhehoidon hankekoordinaattoriin: Kaisa-Liisa Hyvärinen p. 044 740 16572 kaisa-liisa.hyvarinen@pshyvinvointialue.fi

Tämän jälkeen voit hakea valmennukseen täyttämällä sinua koskevat tiedot osoitteessa

HAE MUKAAN

 


 

Lisätietoja koulutuksesta

  • Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisten perhehoidon hankekoordinaattori Kaisa-Liisa Hyvärinen puh. 044 7401572, kaisa-liisa.hyvarinen@pshyvinvointialue.fi,
  • kouluttaja Varpu Hämäläinen puh. 044 7858822, varpu.hamalainen@sakky.fi
  • kouluttaja Merja Laitinen puh. 044 7858804, merja.laitinen@sakky.fi

Kutsu kaveri mukaan!