Tapahtumat
-

Tapahtumakalenteri

POSOTE20-hankkeen tapahtumakalenterista löydät tietota hankkeen puitteissa järjestettävistä koulutuksista ja muista tapahtumista. Lisätietoja tapahtumista löydät tapahtumien tarkemmista tiedoista. 

Valtakunnalliset sote-uudistukseen liittyvät tapahtumat voit katsoa täältä (linkki vie soteuudistus.fi-sivulle)

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla myös tulevista tapahtumistamme.
Tarkista kenttä!
01
kesä

Parisuhteen puheeksiotto ja tuki –verkkokoulutus

klo 00:00-23:59, Verkkotallennekoulutus
01
kesä

Lähisuhdeväkivallan puheeksioton ja ohjaamisen verkkoperehdytys

klo 00:00-00:00, Verkkoperehdytys

Pohjois-Savon tulevaisuuden sotekeskus (POSOTE20) -hankkeen, ennaltaehkäisyn osion tarjoama Lähisuhdeväkivallan puheeksiotto ja ohjaaminen verkkoperehdytys on nyt tilattavissa!

01
kesä

Monialaiset vanhempainillat

klo 00:01-23:59,

Hienoa, että Monialaiset vanhempainillat -materiaali kiinnostaa teitä! Viime vuosina uudistetuissa sosiaali- ja terveysalan sekä sivistystoimen säädöksissä ja kehittämishankkeissa on painotettu lapsi- ja perhelähtöisyyttä, vanhemmuuden ja parisuhteen tukemista ja perheen voimavarojen vahvistamista. Vanhemmuuden ja parisuhteen tukemista varmistetaan päiväkoti ja kouluikäisille vanhemmille tarjoamalla esimerkiksi monialaisia vanhempainiltoja.

02
kesä

POSOTE20: Sähköinen asiointi ja digihoitopolut -LOPPUWEBINAARI

klo 09:00-11:00, Teams

Paljon on tehty. Paljon on opittu. Paljon on tehtävää. Tule kuuntelemaan, mitä hanketyöhön osallistuneilla on kerrottavaa.

02
kesä

MiePä-toimijoiden aamukahvit

klo 09:00-10:00,

Tervetuloa osallistumaan hyvinvointialueemme perustason mielenterveys- ja päihde-toimijoiden aamukahveille. MiePä-aamukahveilla voidaan verkostoitua, keskustella yhteisten teemojen ympärillä ja jakaa tietoa.

05
kesä
06
kesä

Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon-hankkeen Työkyvyn ja työllistymisen tuen projektien aloituswebinaari

klo 12:00-15:00, Teams

Tervetuloa mukaan Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon-hankkeen Työkyvyn ja työllistymisen tuen projektien aloituswebinaariin tiistaina 6.6.2023!

13
kesä

Tutkimustulosten julkistus: Monialaisten verkostojen käynnistyminen Pohjois-Savon hyvinvointialueella

klo 13:00-14:30,

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Tulevaisuuden sotekeskus-hankkeen ja Itä-Suomen yliopiston yhteistyönä tuotetun Monialaiset verkostot tutkimuksen tuloksia.

13
kesä

Kumppanuusilta - Arjen ilo ja tuki (RRP)

klo 17:00-19:00, Vesannon hirsikoulu

Tervetuloa mukaan kumppanuusiltaamme keskustelemaan siitä, miten yhdessä parantaisimme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnan löytymistä sekä toimintaan ohjautumista ja kiinnittymistä hyvinvointialueellamme.