Uusi kokeilu tarjoaa sosiaaliohjaajan palveluja terveyskeskuksessa matalalla kynnyksellä
-

Uusi kokeilu tarjoaa sosiaaliohjaajan palveluja terveyskeskuksessa matalalla kynnyksellä

ma maalisk. 20 08:48:00 2023

Kuva: Kuvassa terveydenhoitaja Terhi Kainulainen (vas.) ja sosiaaliohjaaja Anni Juvonen (oik.)

 

Sosiaaliohjaajana on aloittanut maaliskuussa Anni Juvonen ja hänet tavoittaa terveyskeskuksen kolmannesta kerroksesta. Anniin voi olla yhteydessä, jos asiakkaalla on huolta asumiseen, talouteen, elämäntilanteeseen, yksinäisyyteen tai elämänhallintaan liittyvissä asioissa.

Anniin voi ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa tai erilaisissa arkeen liittyvissä asioissa. Sosiaaliohjaaja pyrkii yhdessä asiakkaan kanssa löytämään niihin vastaukset ja ohjaa ja neuvoo asiakkaan löytämään oikeat palvelut ja tarvittaessa täyttää yhdessä hakemuksia ja lomakkeita. Sosiaaliohjaaja hyödyntää työskentelyssään myös jalkautuvaa työotetta. Asiakkaan tarpeen mukaan sosiaaliohjaaja tekee myös tarvittaessa kotikäyntejä, mikäli asiakas ei pääse terveyskeskuksen vastaanotolle.

Sosiaaliohjaajan työparina hankkeessa työskentelee myös terveydenhoitaja Terhi Kainulainen, jota voi tavata yhdessä tai erikseen sosiaaliohjaajan kanssa. Terveydenhoitajalle asiakas voi varata ajan terveystapaamiseen. Tarvittaessa sosiaaliohjaaja ja terveydenhoitaja voivat konsultoida muita ammattilaisia terveydenhuollosta, sosiaalihuollosta tai kolmannen sektorin työntekijöitä.

Sosiaaliohjaajan yhteystiedot:

  • Anni Juvonen
  • Kasurilantie 5 71800 Siilinjärvi, Jos tulet sisään suoraan Kasurilantieltä, Annin ovi löytyy vasemmalta lasiovien takaa.
  • p. 044 740 2368

Terveydenhoitajan yhteystiedot:

  • Terhi Kainulainen
  • Isoharjantie 6, S1-rakennus, A-rappu, 3.kerros 71800 Siilinjärvi
  • p. 044 740 2369

Työntekijät tavattavissa:

  • parillisten viikkojen ma, to pe
  • parittomien viikkojen to, pe

Lisätietoja:

Tuulia Laitinen

Projektikoordinaattori

tuulia.laitinen@pshyvinvointialue.fi

p. 044 718 7333