Työpaja: Digitaalinen kehittäminen POSOTE20 -hankkeessa
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Teams-tapaaminen

Tapahtuman kohderyhmä: POSOTE20 -hankkeen kehittäjien lisäksi mukaan toivotaan kuntien ja kuntayhtymien digitaalisten ratkaisujen kehittäjiä.


Lisätiedustelut

Minna Rytkönen, Lape-asiantuntija, Hankepäällikkö, Tulevaisuuden sotekeskus. minna.rytkonen@pohjois-savo.fi

Anne Aholainen, Osallisuus- ja järjestökoordinaattori, anne.aholainen@pohjois-savo.fi

-

Työpaja: Digitaalinen kehittäminen POSOTE20 -hankkeessa

Digitaalisen kehittämisen työpajassa varmistetaan yhteistyön liikkeelle lähteminen POSOTE20 -hankkeen alla toimivissa projekteissa. Näin varmistetaan työskentelyn eteneminen samaan suuntaan, vältetään päällekkäistä työtä ja hyödynnetään yhteinen työskentely tehokkaasti. POSOTE20 -hankkeen kehittäjien lisäksi mukaan toivotaan kuntien ja kuntayhtymien digitaalisten ratkaisujen kehittäjiä.

Maakunnalliset työpajat on tarkoitettu POSOTE20 -hankkeen kehittäjille. Tavoite on antaa kehittäjille keskustelualusta yhteisen linjan löytämiseksi. Yhteisiksi teemoiksi on tunnistettu seuraavat: digitaalinen kehittäminen, johtaminen, osallisuus, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointi sekä monialainen yhteistyö.

Työpajoissa käsitellään myös palvelukokonaisuuksia, jotka tarvitsevat erityistä tarkastelua. Näitä ovat tällä hetkellä sosiaalihuollon palvelut, iäkkäiden palvelut ja asiakaslähtöiset mielenterveyspalvelut.

Mikäli oma työsi koskettaa tätä aihealuetta Pohjois-Savon alueella, niin ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia.


Kutsu kaveri mukaan!