-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Teams-webinaari

Tapahtuman kohderyhmä: Pohjois-Savon kuntien perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaiset, lähiesimiehet ja johtajat sekä muut asiasta kiinnostuneet.


Lisätiedustelut

Katja Myllynen, hankesuunnittelija, katja.myllynen@siilinjarvi.fi
044 740 2357

Niina Räsänen, hankesuunnittelija, niina.rasanen@siilinjarvi.fi
044 740 2358

-

Ota Puheeksi Alkoholi -webinaari

Päihteiden käytön aiheuttamat haitat ovat merkittävä hyvinvointia heikentävä ja kustannuksia aiheuttava tekijä Pohjois-Savossa. Keskeistä ehkäisevässä päihdetyössä on, että päihteiden riskikäyttö ja haitat tunnistetaan, tukea tarjotaan varhaisessa vaiheessa ja sote-ammattilaisilla on aiheesta riittävä osaaminen.

 

Ota puheeksi –webinaarin tavoitteena on rakentaa yhteistä ymmärrystä alkoholin riskikäytön ennaltaehkäisyyn ja käydä keskustelua Ota puheeksi +Audit-C –toimintamallin kehittämisestä sekä systemaattisesta käytöstä sosiaali- ja terveydenhuollossa Pohjois-Savon alueella.

Webinaarissa puhujina muun muassa:
Petri Kylmänen, sh YAMK, päihdehoidon koordinaattori, Helsingin kaupunki
Pirkko Hakkarainen, verkkopalvelupäällikkö, A-klinikkasäätiö
Susanna Leimio, Päijät-Hämeen ehkäisevän työn seutukoordinaattori, YTM, Sosiaalialan osaamiskeskus Verso –liikelaitos, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Tilaisuuden järjestää POSOTE20 Tulevaisuuden sotekeskus –hanke, Ennaltaehkäisy ja ennakointi.

Ilmoittautumisohje: Webinaari on seurattavissa etäyhteydellä Teams-alustalla. Ilmoittautuminen webinaariin viimeistään maanantaina 8.2.2021 tästä linkistä. Osallistumiseen tarvittava Teams-etäyhteyslinkki ja ohjeet lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Webinaariin voi osallistua enintään 200 henkilöä.

Tilaisuus on kaikille maksuton. Tervetuloa!


Kutsu kaveri mukaan!