-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Webinaari


Lisätiedustelut

Kaisu Muuronen, Lastensuojelun Keskusliitto
050 569 6697
kaisu.muuronen@lskl.fi

-

KYS-alueen perhekeskuspäivä

Millaista perhekeskusta rakennamme yhdessä?

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke järjestää KYS-alueen (Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Itä-Savo, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala) perhekeskuspäivän 3.6.2021 klo 12-15. Päivän suunnitteluun ovat osallistuneet myös Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos (THL) ja Kirkkohallitus.

Päivän aikana kuullaan, miltä perhekeskuskehittäminen alueella näyttää, ja herätellään keskustelua siitä, millaista alueellista perhekeskusta haluamme yhdessä rakentaa: mitkä ovat seuraavat askeleet yhteisen työn rakentamiseksi? Millainen on unelmien perhekeskus?

Perhekeskuspäivän ohjelma on runsas ja monipuolinen. Luomme päivän alkuun tiiviin katsauksen kansalliseen perhekeskuskehittämiseen ja sähköiseen perhekeskukseen. Puheenvuoroja esittävät mm. THL:n erikoissuunnittelija Päivi Varonen ja johtava asiantuntija Arja Hastrup, jotka ovat mukana kehittämässä kansallista perhekeskustoimintaa. Mukana on myös DigiFinlandin projektipäällikkö Hanna Manelius, joka kertoo sähköisestä perhekeskuksesta ja sen kehittämisestä.

Päivän päähuomio on kuitenkin alueellisessa perhekeskustyössä – kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja, joissa ääneen pääsevät niin maakuntien perhekeskuskehittäjät kuin järjestöt ja seurakunnan toimijat. Mukana ovat luonnollisesti myös Perheet keskiöön! -hankkeen tiimi vahvistettuna alueellisella järjestöagentilla! Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Perhekeskuspäivän tarkempi ohjelma täsmentyy myöhemmin.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

 


Kutsu kaveri mukaan!