Asiakkaat ja Sote: Kehitetään yhdessä!
-

Tietoa tapahtumasta


Ajankohta: -

Tapahtumapaikka: Webinaari

Tapahtuman kohderyhmä: Webinaari on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaille ja potilaille, potilas- ja kansalaisjärjestöjen edustajille sekä ammattilaisille ja päättäjille.


Lisätiedustelut

Leini Sinervo, kehittämispäällikkö, THL
029 524 7609
leini.sinervo@thl.fi

-

Asiakkaat ja Sote: Kehitetään yhdessä!

Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaiden osallistumista sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen yhdessä ammattilaisten kanssa. Asiakasosallisuutta tukevien toimintatapojen ja yhteiskehittämisen menetelmien esittelyllä haluamme tukea kulttuurinmuutosta sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisessa. Tulevaisuuden sote-keskusten kehittämistyön ollessa täydessä vauhdissa on oikea hetki tarkistaa, että käytössä on hyviä työmenetelmiä asiakasosallisuuden toteuttamiseen ja yhteiskehittämiseen.

Iltapäivän ohjelma koostuu kahdesta kokonaisuudesta, joiden välissä tutustumme yhteistyökumppaneihimme pienryhmissä. Innostavien puheenvuorojen välissä seremoniamestarina toimiva Anna Keto-Tokoi kollegoineen aktivoi ja haastaa osallistujia kyselemään ja kommentoimaan. Viidettä kertaa toteutettavan asiakkaat ja sote tilaisuuden järjestää Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät THL:n tapahtumakalenterista tästä linkistä. Ilmoittautuminen perjantaihin 21.5.2021 mennessä.

Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla webinaaria edeltävänä päivänä.


Kutsu kaveri mukaan!